Välj en sida

Han är en av Sveriges mest framgångsrika affärsmän. Genom sitt företag Nordic Choice Hotels äger Stordalen omkring 200 hotell med cirka 17 000 anställda. Nu kommer han till Helsingborg Pride när vi arrangerar panelsamtalet Mångfald på arbetsplatsen. Panelen leds av vår moderator Soraya Axelsson som är högaktuell med H22. Panelen kommer bestå av representanter från såväl lokala, regionala och internationella bolag som på något sätt arbetar med mångfald och inkludering. Här ska vi diskutera fördelarna med en öppen och inkluderande arbetsplats, inte bara affärsmässigt men också ur ett employer perspektiv. Idag väljer kunder varor eller tjänster inte bara för själva produkten utan också för de frågor och värderingar som företaget arbetat med och för.

Vi på Helsingborg Pride är stolta över att kunna inkludera näringslivets perspektiv i dessa viktiga frågor. Människor spenderar en stor del av sin dag på arbetsplatsen och det är därför en mycket relevant programpunkt i årets program. I övrigt kommer programmet innehålla massor av glitter och glamour, starka nedslag fyllda med kunskap och relevans. Du kan redan nu anmäla din deltagan i paraden Klicka här. Pride Park (Musikparken) är fylld med föreningar, aktiviteter och akter på stora scen. Stans hus-DJ Abby bjuder på sköna sommartunes och hits. Svenska Kyrkan håller Regnbågsmässa i GA kyrkan och har Drop-in vigslar i Pride Park.. listan är lång men de hela är inte officiellt ännu, håll ut! Vill ni delta i parken kan du skicka en intresseanmälan till micaela@helsingborgpride.se

COVID-19 Update: Vi arbetar ständigt efter de restriktioner som råder och den information som FHM delger. Vår ambition är att skapa ett tryggt och säkert evenemang ur alla aspekter. I dagsläget arbetar vi utifrån FHMs nivå 2, det vill säga 300 sittande inomhus och 600 stående utomhus. Politikerna och FHM har gett indikationer om att vi kommer va i nivå 3, ytterligare lättare restriktioner. Vissa programpunkter (som panelsamtalet nämnt ovan) kommer att livestreamas för att öka tillgängligheten.